BejelentésMcmárk Saját Honlapja
Lie, Death, Blood

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Johnny Knoxville részvétét fejezte ki múlt héten az Ohioban meghalt fiú családjának. A 18 éves Adam Portsot valószínűleg egy Jackass mutatványt kipróbálása közben érte a halál.

Adam és három barátja egy égő széket dobtak ki egy mozgó teherautó rakodóteréből, és az egész jelenetet lefilmezték. A baj ezután történt, ugyanis Ports is kiszédült a teherautóból és olyan komoly fejsérülést szenvedett, hogy másnapra meghalt.

Knoxville elmondása szerint a Jackass-show igen veszélyes mutatványokat tartalmaz, melyeket egyáltalán nem könnyű a szereplők után csinálni. Éppen ezért a műsor előtt és után figyelmezteti a nézőket, hogy ne próbálják ki az örültségeket otthon.

A Ports család nem fogja tudni beperelni Knoxville-t vagy a műsort, mivel a rendőrség nem talált összefüggést az amerikai MTV által sugárzott és már hónapokkal ezelőtt befejezett sorozat illetve a tragikus kimenetelű baleset között.

Magyarországon a filmet nem mutatják be a közeljövőben.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!